Intresseanmälan stafetter 2018

Det börjar bli dags att planera stafettsäsongen 2018 och dags för alla löpare att fylla i vilka stafetter ni vill springa under året. Speciellt viktigt är det fylla i 10MILA och Jukola så snart som möjligt så att vi vet hur många lag vi ska anmäla! Anmälningslistan gäller alla löpare i hela klubben.

De stora stafetterna som vi satsar på extra mycket som klubb är 10MILA, Jukola och 25manna och för elitlöparna dessutom SM-stafetten och kanske i år även med ett lag till SM-sprintstafett? Vi ser gärna att vi springer många stafetter utöver dessa. Som ett led i 10MILA-satsningen kommer vi dessutom satsa på Måsenstafetten med så många löpare som möjligt.

Hur många lag kan vi ha på 10MILA på hemmaplan på Södertörn? Är det möjligt att ha tre lag i alla klasser? Fyll i dig om du vill springa eller om du inte kan/vill.

Anmälan till Jukola går ut i slutet på januari så fyll i så snart som möjligt om du vill springa!

 

Fyll i allt du vet att du kommer att springa eller inte springa. Är du osäker kan du lämna fältet tomt och fylla i det senare! Anmälan gäller alla löpare i hela klubben, för att vi ska ha allt samlat på ett ställe. 

Till intresseanmälan för stafetter 2018

Uppdaterad senast: 2018-03-04 15:59:11 av Gunilla Kallhauge

Skapad: 2018-01-13 09:57:24 av Simon Hector