Tisdags-teknikträningarna fortsätter under sommaren

Tisdagsträningarna har varit populära under våren och nu är det klart att de fortsätter under hela sommaren! Genom gott samarbete med Söders och Södertörn har vi lyckats ordna med träningar under sommaren, som både ordnas på tisdagar klockan 18 och flera hänger ute under en längre tid för träning när du är hemma i Stockholm. Läs mer här!

Tisdagsträningarna under sommaren har två alternativ:

 • Som vanligt, dvs tisdagar klockan 18.00. Du läser i kalendern var du ska och åker dit. På samlingsplatsen finns kartor utskrivna och vi håller koll på dig. Ingen anmälan krävs. Ett enkelt alternativ där det alltså finns en träning varje vecka och du inte behöver ordna någonting själv.

  Schema:
  V 25: Hökarängsskogen (Södertörn)
  V 26: Skrubbatriangeln Tyresö  (Söders)
  V 27: Ingen träning, spring trekvällars istället. Skulle trekvällars ställas in kan det bli träning med kort varsel
  V 28: Långdistans, ännu ej beslutad plats (SSK)
  V 29: Alby Friluftsgård (Söders)
  V 30: Medeldistans, ännu ej beslutad plats (SSK)
  V 31: Trångsund ny karta (Södertörn)

  Det förväntas bli färre deltagande under juli månad, om ni vet med er att ni kommer ett stort gäng får detta gärna meddelas i förväg till David Hector på mail davhector@hotmail.com så att det finns tillräckligt med kartor till alla.

 • Flera av träningarna sitter ute från 1 juli och framåt (ej juni pga vårdatumstopp), så du kan träna när du vill. Vissa sitter ute hela juli, andra kanske bara en vecka eller två. Så flera av banorna kan du köra precis när det passar dig. 
  Kartor görs tillgängliga allt eftersom de blir klara via "Träningar för egen utskrift" (maila David på ovanstående mail för access) eller för upphämtning i klubbstugan, i brevlådan. 

Banorna under sommaren har kanske inte alltid ett lika tydligt moment som tränas, men alla dessa träningar har givetvis bra banor och alltid med utsatta kontroller! Orange och svart nivå, och ibland kanske också gul!

Skapad: 2021-06-08 14:38:13 av David Hector