Välkommen till höstprogrammet- här är träningsprogrammet

Sommarledigheten börjar lida mot sitt slut och med det börjar alla härliga träningar och tävlingar igen! Hösten innebär mästerskapssäsong och både DM och SM står på programmet, men även många bra träningar. I denna nyhet hittar ni lite information om höstens träningar!

Översikt

Snättringes träningsprogram bygger på två huvudsakliga träningstillfällen under veckorna; tisdagar och torsdagar. Detta program gäller fram till slutet av oktober.

Tisdagar: Teknikträningar på någon plats i södra Stockholm. Här samarbetar vi med flera andra klubbar för att få riktigt bra träningar. Det finns alltid banor från orange nivå till svårast möjliga bana. Bra, genomtänkta teknikövningar med tydliga syften. För att få maximal utdelning av teknikträningen genomförs träningen i block, med tre påföljande träningar med liknande moment (undantag finns). Vi kommer hinna med ett kurvbilds-block, ett sprint-block och ett natt-block.

Samling är alltid 18:00. Använd gärna Messenger-gruppen Snättringes Träningspepp för att fråga om skjuts, det är alltid någon som har plats från Huddinge!

Vi börjar på tisdag 20/8 med kontrollplock, samling vid Balingsnässkolans parkering.

Torsdagar: Hela klubbens träningsdag! Här samlas vi alltid 18:00 vid klubbstugan för träning på olika nivåer. Från orienteringsskola och upp till full svårighet- det finns banor för alla. Det finns även en motionsgrupp för vuxna! Efter träningen bjuds det på mellanmål/fika i klubbstugan till självkostnadspris. Missa inte! Det drar vi igång med redan imorgon 15/8!

Övrigt: Det kan förekomma fler extraträningar, håll utkik i kalendern! Annars är det gott om tävlingar på helgerna, varmt rekommenderat! Det går alltid att anmäla sig på plats om man är osäker så det är bara att komma. Vet du inte hur du ska ta dig ut? Fråga om skjuts, vi hjälps åt såklart! Träningspepp-gruppen når många (bli medlem där genom att skriva till din tränare)

Kör du en egen träning men vill ha sällskap? Skriv gärna- det finns ofta någon som vill hänga på :) ALLA får skriva i träningspepp-gruppeen, oavsett ambitionsnivå!

Specifikt träningsprogram:

Hela träningsprogrammet finns att ladda ner som PDF här nedan!

Välkomna hem från semestern- nu kör vi!

Uppdaterad senast: 2019-09-08 18:43:54 av Anders Abel

Skapad: 2019-08-14 21:30:02 av David Hector