Huddinge Wild Camp är igång

För sjätte året i rad arrangerar Snättringe SK sommarlägret Huddinge Wild Camp, ett dagläger öppet för alla barn 8-13 år. Läs mer om lägret i nyheten eller på lägrets egen hemsida huddingewildcamp.se!

Huddinge Wild Camp arrangeras i år för sjätte gången. Under fem olika veckor får totalt 360 barn prova på orientering, leka, busa, bada och bara ha kul i skogen. Målet med lägret är att barnen få en känsla för skogen samtidigt som man lär sig lite grunder i orientering. Flera av deltagarna har gått nybörjarkursen och är nu med även på torsdagar och tränar.

Lägret har en egen hemsida och Facebooksida: www.huddingewildcamp.se  och www.facebook.com/Huddingewildcamp 

Genom Huddinge Wild Camp ger vi också 13 ungdomar per vecka i klubben i åldrarna 15-23 år ett meningsfullt sommarjobb i flera veckor (totalt 63 arbetsveckor!), och stärker sammanhållningen bland klubbens ungdomar och juniorer. 

Nyfiken? Välkommen att hälsa på vid klubbstugan någon dag! Lägret pågår mellan 8:30 och 15:30 varje dag och klubbmedlemmar får jättegärna komma och säga hej! Vi håller på denna vecka (v 26) samt nästa (v 27), och även två veckor i slutet av sommaren (v 32 och v 33).  Om ni vill springa lite enkel orientering är ni välkomna på tisdag 26/6, då ordnar vi orientering för alla deltagare med fri start 15:20-16:00- och medlemmar är förstås välkomna. 

Under tiden som Huddinge Wild Camp pågår (och även under juli) kan klubbstugan upplevas som lite rörig och full med saker. Kvällsmöten går förstås bra att ha i klubbstugan trots Wild Camp men vi ber om överseende med om att det är mycket saker i stugan.

Har du ett barn som du tror vill delta? Skynda dig då att säkra en av de sista platserna som finns lediga (endast v 32 har lediga platser). Anmälan hittar ni på www.huddingewildcamp.se 

Huddinge Kommun sponsrar med bidrag och så vill vi också tacka Långsjö-Gömmarens Fiskevårdsförening för gott samarbete där vi får låna en roddbåt.

Uppdaterad senast: 2018-06-25 10:29:51 av David Hector

Skapad: 2018-06-25 10:28:29 av David Hector