Augustiläger vid Charlottendal 12-13 augusti

Njut av sommaren med orienteringsläger vid vårt mysiga torp Charlottendal!

Alla barn och ungdomar i grupperna Grön, Vit, Gul och Orange kan delta, samt barn i OL-skolan födda 2016 eller tidigare. Föräldrar är välkomna att vara med och är man under 10 år så är det bra om någon förälder sover över. Äldre ungdomar får gärna följa med som hjälpledare. Yngre syskon kan följa med om förälder också följer med, men aktiviteterna är anpassade för barn födda 2016 och uppåt.

Vi tältar på gräsmattorna vid torpet vid sjön, ange vid anmälan om ni har möjlighet att ta med eget tält, annars löser vi det. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära känna sina orienteringskompisar lite bättre. Det blir orienteringsövningar, roliga lekar, tältliv, bad och grillning. Vill man inte sova över går det bra att endast vara med på dagarna.

Just den här helgen arrangerar vi i Snättringe SK tävlingar tillsammans med Hellas i Balingsnäs - närmare än så här blir det inte, så det passar perfekt ihop med lägret! Båda dagarna är det start från kl 10 (klasser med fri starttid har start 10-11:30). Söndagens medeldistans är en UP-tävling.

 Anmälan och inbjudan till tävlingarna:

Lördag https://eventor.orientering.se/Events/Show/42749
Söndag https://eventor.orientering.se/Events/Show/42750

Behöver ni hjälp med anmälan till tävlingarna eller har frågor kring dem så kontakta Henrik Norell (073-6457284, hnorell@kth.se).


Anmälan till lägret:

Kostnaden för lägret är 100 SEK per person (även för föräldrar, yngre syskon och ledare) och faktureras efter lägret. Om du avanmäler dig efter att anmälningstiden gått ut (10 aug) behöver du ändå betala.

Anmäl dig gärna till lägret redan nu (senast torsdag 10 aug) via denna länk

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/18518

om du har lösenord till Eventor och annars via email till Henrik Norell (hnorell@kth.se) eller Elin Svensson (elin.svensson@gmail.com).

 

 

Uppdaterad senast: 2023-06-21 15:17:51 av Elin Svensson

Skapad: 2023-06-19 19:26:32 av Henrik Norell