Nytt från klubbshopen

Vi ska snart göra en extrabeställning av kläder för att fylla på våra lager och ge nya medlemmar chansen att beställa för leverans lagom till vårpremiären. Klubbshopens sida här på hemsidan är nu också uppdaterad.

Extrabeställning: Om du är intresserad av beställning av klubbkläder (tröja, jacka) anmäler du intresse hos anneli@christie.se för provning/beställning så fort som möjligt, senast 3/2. Det kommer finnas ett litet urval av produkter och storlekar att prova. Vid den ordinarie beställningen i mars kommer ni kunna prova alla produkter och storlekar. 

Vi har inför 2019 ingått nytt avtal med Noname sport som löper över fyra år. Vi fortsätter med samma design men utökar sortimentet med t.ex. tröjor i damsnitt och en överdragsjacka med fickor fram. Vi hoppas ni kommer vara nöjda med de nya produkterna och det faktum att några produkter (tröjor, jackor) kommer vara billigare än tidigare. Läs gärna vidare om utbudet och se prislista under fliken "klubbshopen".

Vid betalning av kläder kommer ett nytt betalningsystem (IZettle) användas istället för fakturor. Det innebär att ni snabbt och smidigt kan Swisha eller betala med kort direkt vid köp eller utlämning av kläder. 

Anneli och Anna

Uppdaterad senast: 2019-01-28 20:42:24 av Anneli Christie

Skapad: 2019-01-28 20:40:20 av Anneli Christie