Laguppställningar Måsenstafetten

Tävlingspremiären har äntligen kommit till vår del av Sverige och årets första stafett kommer vara Måsenstafetten utanför Nyköping söndag 26/3. Det kommer bli ett bra genrep för 10mila med många lag, bl.a. fyra herrlag. Laguppställningarna för H17-lagen är nu spikade!

Även om familjen Lidmar tjuvstartade tävlingssäsongen förra helgen i Halland var det denna söndag som fler Snättringe-löpare startade vårsäsongen på Ärlas medeldistans. Det var snabblöpt terräng på Ärlaåsen med km-tid under 5 min/km på vinnaren Albin Ridefelt i H21. Bland Snättringelöparnas resultat på denna tidiga vårtävling utmärker sig Hugo Flordals vinst i H40, samtidigt som Göran Nilsson vann H60 och Stefan Svensson Gelius kom 3:a i H45. David åkte ner till Danmark denna helg för att springa inomhusorientering, karta väntas på med spänning i kartarkivet.

Vår schweiziske löpare Flavio inledde igår tävlingssäsongen med schweiziska mästerskapen i natt, 15 km i grisig Mittelland-terräng och frågan är om det inte är mer grönt än vitt i på kartan? Flavio visade positiva besked efter en vinter med sjukdomsstrul och slutade 24:a, knappa 20 min efter Matthias Kyburz. 

Resultat 

GPS-tracking (Det är inte så kuperat som det ser ut, det är 2,5 m ekvidistans)

 

Måsenstafetten kommer att bli en bra repetition inför 10MILA! Från Måsenstafetten kommer det sedan att finnas 33 dagar att finslipa formen på och tagga till extra för vårsäsongens höjdpunkt av stafetterna. I herrstafetten har vi glädjande nog fyra lag, där alla som aspirerar på en plats i något av våra två 10MILA-lag är uppsatta förutom de som inte kan medverka!

Lagen är nu klara till Måsenstafetten imorgon! Det blev några återbud men det kommer bli fyra lag ändå då Filip och Fredrik från OK Hammaren hoppar in i laget!

Lag Måsenstafetten:

H17 Lag 1 Lag 2 Lag 3 Lag 4/OKH
Sträcka 1, 8,0 km Mikael Nilsson Jesper Lidmar Johan Calleberg Jörgen Hector
Sträcka 2, 8,0 km Simon Hector Stefan Svensson Gelius Martin Nilsson Filip Ivarsson (OKH)
Sträcka 3, 8,0 km Tobias Karlsson Mattias Kallhauge Patrik Äppelgran Fredrik Ahnlén (OKH)
Sträcka 4, 8,0 km David Hector Ivar Lidström Lauri Per Wolgast Mats Hainke

Reserv: Välkommen att höra av dig

 

Måsenstafetten på Eventor

PM Måsenstafetten

Gammal karta över tävlingsområdet Ryssbergen

Liveresultat Måsenstafetten

Uppdaterad senast: 2017-03-25 19:02:15 av Simon Hector

Skapad: 2017-03-19 22:14:45 av Simon Hector