Jukola intresseanmälan (snarast!)

Jukola blir annorlunda detta år. UK har redan tagit ut ett dam- och ett herrlag, men en öppning har gjort att vi troligen kan anmäla ett andra herrlag. Vi söker nu intresseanmälan till detta herrlag för att se om vi får ihop lag, anmälan snarast!

 

Stafettklassikern Jukola såg länge ut att inte bli av i år, men genom starkt arbete av de finska arrangörerna kommer det nu att bli av. Tävlingen går i Rovaniemi på polcirkeln 21-22 augusti. Pga det långa avståndet och covid-restriktioner kommer resan att bli något komplicerad.

Inresereglerna till Finland hittas här. Våra löpare kommer att tillåtas inresa då arrangörerna utlovat resetillstånd till lag som var topp 200 vid senaste Jukola. Snättringe hade vid förra Jukola ett dam- och ett herrlag topp 200, men en öppning gör att vi nu undersöker möjligheterna att få med ett andra herrlag. Kort om tid gör att vi behöver anmälan snarast!

 

Är du intresserad av att springa i herrlaget Snättringe 2?

TILL INTRESSEANMÄLAN 

Anmälan snarast! (Senast fredag 23/7 23:59)

 

Om du är tjej och intresserad av att springa, kontakta UK (Monica Hatlen) snarast. Troligen finns möjlighet att springa i Södertörn lag 2, som saknar ett par löpare.

 

Information för Jukolalöpare (lag 1 och lag 2):

Självkostnad för Snättringelöpare på Jukola: 1000 kr (kraftigt subventionerat)

Resa - via flyg eller tåg till Luleå, därefter hyrbil. Det resealternativ de flesta valt är torsdag (tåg) eller fredag (flyg), hemresa söndag (om man inte stannar till SM). Mer info och samordning för andralagslöpare när vi vet om vi får ihop ett andralag.

Boende: Klubben hyr ett hus i närheten av Jukola-arenan fredag-söndag. Det finns några sängar, annars finns golvplats samt gräsyta i trädgården för tält.

Möjlighet finns att stanna i Luleå-trakten efter Jukola fram till SM helgen efter. Vi tränar på SM-relevanta-träningar.

Vid sjukdom försöker klubben ersätta löpare med annan löpare.

 

 

UK (Uttagningskommittén) har sedan tidigare tagit ut ett damlag och ett herrlag. De löparna som är uttagna är (utan inbördes ordning):

 

Frida Hector

Sofia Persson

Anni Tanskanen

Kristina Tedhamre

Reserv: Ella Karlsson

 

Isak Gelius

Simon Hector

Anders Hedman

Martin Johnsson

Mattias Kallhauge

Jesper Lidmar

Flavio Poltéra

Reserv på plats: Ludvig Lange

 

Skapad: 2021-07-20 11:37:06 av Simon Hector