Ungt lag på 25manna

I Gömmarskogen visade det sig vara större utmaningar än förväntat!

Klockan 8:59 i lördags stod ca 370 förväntansfulla lag på startlinjen. 1 minut senare gick starten och damerna dundrade ut i den luriga Gömmarskogen. Däribland Vilma för vårt unga lag!

Stafetten rullade sedan på och upploppsfållorna var välfyllda så gott som hela tiden. Dessvärre blev vi ej godkända på fjärdesträckan, då en löpare råkade springa förbi en kontroll. Trots det kämpade laget superbra och hade dessutom en väldigt tuff intern kamp mot OK Södertörns ungdomslag. 

Vi drog till sist det längsta strået i kampen mellan SSK och OKS, med några ynkliga minuter, efter flera timmars löpning, men så var vi ju tyvärr inte godkända... Södertörn ska ha stor eloge för att deras äldsta löpare var en 18-åring och att de dessutom hade betydligt fler tjejer i sitt lag än vad vi hade!

Som vanligt togs det alldeles för lite bilder, men en togs det i alla fall och den är på 24e sträckslöparna Frida och Linda Renner :-)

Vi tackar så hjärligt för att vi fick arenans bästa vindskyddsplats och därmed grymma möjligheter att heja fram våra löpare!

Slutligen grymt jobbat alla löpare och imponerande att ni alla höll er friska! 

/Lagledare Kristina (som gärna själv velat kunna springa) :-)

 

Uppdaterad senast: 2016-10-11 21:01:29 av Anna Tedhamre

Skapad: 2016-10-11 20:17:40 av Anna Tedhamre