Ludvig etappvinnare på O-Ringen

Ludvig Eggöy Markhester inledde O-Ringen med etappseger i H10. Gustav Eggöy Markhester kom på en imponerande 10:e plats i H10.

Ludvig Eggöy Markhester vann första etappen i H10 på O-Ringen i Värmland på imponerande 16:22, 59 sekunder före tvåan. Lillebror Gustav som även han springer H10 var nästan lika snabb på minuter, vilket räckte till en 10:e plats.

Den första dagen bjöd på fin storskog, med högväxta granar, blåbärsris i knöhöjd och under det fjädrande mossa som satte kraft och kondition på prov. Simon Hector var snabbast i H20E stora delar av banan, men fick till slut se sig slagen med en minut och slutade trea.

Andra dagen kändes det mer välbekant uppe på höjderna, äntligen lite fast hällmark att skjuta ifrån på! Det märktes på snabbare kilometer-tider i alla klasser. Bästa placeringen stod Kristina Tedhamre för i D18 med en 3:e plats med 44:21. Ludvig kom 4:a och leder totalt. Eliten har vilodag, och springer sprint på tisdagen när övriga klasser har vilodag.

Uppdaterad senast: 2017-07-26 09:43:32 av Mikael Nilsson

Skapad: 2017-07-24 17:19:54 av Anders Abel