Julavslutning söndagen 8e december

Söndagen den 8/12 firar vi ett ännu ett framgångsrikt år med julavslutning för alla klubbens barn och ungdomar och laddar om för ännu ett spännande år. Det bjuds på orienteringsaktiviteter, pannkakslunch och stor prisutdelning för barn, ungdomar och juniorer.

Vi träffas ombytta och klara för att springa ut kl 10.00 vid klubbstugan.

Barn upp till ca.12 år har en orienteringaktivitet i närheten av klubbstugan. Den tar ca 1 timme. Kläder för att springa, underställ, tunn mössa och fingervantar är bra. Man kan ha med en varm överdragsjacka, man kommer tillbaka till samma plats flera gånger

Ungdomar från ca. 13 år och äldre och alla som är intresserade har långpass i skog. Man kan välja att orientera eller bara hänga på. Det finns möjlighet att springa 0,5-2,5 h och vi delar in oss i grupper efter löpförmåga.

Efter dusch och bastu bjuds det på pannkakslunch och fika.

Därefter blir det prisutdelning i årets Snättringe Super Cup* och årets ungdom presenteras. 

 

Vi vill gärna bidra till hållbarhet genom att inte köpa nya saker för prisutdelningen. Om ni vill bidra med en gåva eller två så tar vi tacksamt emot det. En stor blå Ikea påse kommer att stå i förrådet i klubbstugan närmaste veckorna där ni kan lämna böcker, leksaker, spel, sportartiklar eller annat.  

 

Har ni frågor hör då av er till Jim (jim@christie.se).

 

* Snättringe Super Cup är en poängtävling där alla barn, ungdomar och juniorer samlar poäng genom deltagande på träningar och tävlingar. 

Uppdaterad senast: 2019-11-28 10:42:46 av Simon Hector

Skapad: 2019-11-18 19:11:19 av Jim Christie