Anmälan till vårens stafetter

Vårens stafetter finns nu upplagda under klubbaktiviteter i Eventor. Underlätta UK-gruppens jobb och anmäl ditt intresse eller om du inte kan vara med och springa! (OBS! kort anmälningsdatum till vissa stafetter) Nu uppdaterat med information om bussresa upp till Falun och 10mila!

Nu börjar snart vårsäsongen med individuella tävlingar och stafetter. Vi i UKgruppen vill gärna att ni går in och anmäler er, och det gäller alla som vill springa (ungdomar, juniorer, seniorer, gummor och gubbar).

Vårens stora mål är 10mila i Falun den 14-15 maj och vi ser gärna att man springer (i den mån man kan) övriga stafetter om man vill springa 10mila. Då det i år är stafetter som infaller samma dag har vi valt ut nedanstående stafetter och hoppas därmed att vi blir fler som åker till samma stafett som leder till bra sammanhållning inom klubben.

Nu hoppas vi att ni är många som vill springa stafetter i vår, så gå in och anmäl er nu!!!

Kolmårdskavlen 10 april, anmälan senast den 28 mars

Stigtomtakavlen 17 april, anmälan senast den 5 april

Tiomilarepet 19 april, anmälan senast den 11 april

10mila 14-15 maj, anmälan senast den 20 mars (Anmäl gärna om ni vill åka med i den gemensamma bussresan eller ordnar transport själv)

 

Info om bussresa till 10mila:

Vi kommer att ha gemensam transport till/från Falun tillsammans med OK Södertörn och Tumba/Mälarhöjden. 2 stora bussar är bokade och beroende på behov av platser kanske vi kompetterar med någon minibuss.


Buss 1 - Lördag avresa 07.15- åter från Falun ca kl 18.00. (ungdomar och damer i första hand).
Buss 2 - Lördag avresa kl 13.30, åter från Falun sön fm (i första hand tänkt för herrlag).
 

Vi frågor kontakta gärna någon i UKgruppen.

(Sofia Persson, Gunilla Kallhuge, Stefan Svensson Gelius, Urban Freij eller Mikael Nilsson)

 

 

Uppdaterad senast: 2016-03-07 17:07:34 av Sofia Persson

Skapad: 2016-03-06 16:30:17 av Sofia Persson