Nu julstädar vi klubbstugan!

Dags igen! Vår klubbstuga behöver lite omvårdnad då och då, och nu behöver vi göra ett ryck igen. På söndag den 11:e december tar vi tag i det och städar vårt gemensamma hus. Din hjälp behövs!

Källbrink, vår klubbstuga, används flitigt men städas lite för sällan. Nu ändrar vi på det! Jul-fint ska vi såklart ha det!

När? Söndag 11:e december, från 11:00. Men fritt fram att ansluta senare! T.ex. kan man kombinera med planeringsträffen som börjar 17:00 och vara med och städa några timmar innan dess. Eller så tar man ett OL-pass på morgonen och städar efter det. Se där, massor av alternativ!

Vad? På schemat står bland annat:

  • Dammsugning, dammtorkning och köksstäd (frosta av frysarna)
  • Materialvård, t.ex. laga trasiga OL-skärmar och gnisslande crosstrainer.
  • Allmänt fix, små reparationer osv. Egna idéer kan stämmas av med stugkommittén
  • Möjligen kan vi också komma igång med tak- och väggmålande av utrymmet utanför cafét! Eller inreda stora salen lite. Stugkommittén undersöker!
  • Julpynt?!

Hur? Du kommer, du städar! Inte svårare än så! 

Vem? Du som använder klubbstugan på något sätt, eller du som bara vill göra en gärning för klubben! Ju fler vi är, desto snabbare går det! Du är välkommen oavsett om du är 10, 40 eller 80 år!

Det är önskvärt att minst någon person från ungdoms- respektive träningskommittén närvarar. Men alla är välkomna!

Lunch och fika? Stugkommittén ordnar grillad korv med bröd till lunch inkl vegetariska alternativ och lucialämpligt fika. Och kaffe såklart!

Anmälan? Om du vill ha lunch, ja då behöver du anmäla dig.  Meddela David Hector på nedanstående adress. Annars är det bara att komma.

Frågor? Ställs till stugkommittén som består av David Hector och Jesper Andersson. Mail till davhector@hotmail.com eller jesper.andersson@alleman.se. Telefon/SMS 070 437 65 81, eller skriv på Messenger.

Klubbstugan tackar på förhand för den kärlek den får! <3

 

Uppdaterad senast: 2022-12-04 14:22:10 av David Hector

Skapad: 2021-12-02 16:40:26 av David Hector