SSK arrangerar ungdomsseriefinalen den 1 oktober- kan du hjälpa till?

Snättringe ligger tvåa i Ungdomsserien, endast 11 poäng efter OK Ravinen! I höst avslutas serien med en stor final som SSK arrangerar på hemmaplan! Vi söker nu funktionärer till tävlingen, och du behövs!

Grattis alla Snättringeungdomar, nu ligger vi tvåa inför höstens tävlingar, ynka 11 poäng efter Ravinen! I höst går vi om och upp i tät, eller hur? Vi har ju hemmaplansfördel på finalen... 

Du som inte är ungdom eller ungdomsledare, vill du hjälpa till att arrangera Snättringes första sprinttävling någonsin? Den 1 oktober arrangerar vi finalen i ungdomsserien mitt i centrala Huddinge, med Sjödalsparken som arena och Huddinge centrum/ Fullersta som tävlingsområde. Det är en mycket viktig tävling för alla orienteringsungdomar i Stockholm och självklart ska vi göra det till en supertävling! Men vi behöver allas hjälp!

Vi söker nu funktionärer till tävlingen i höst! Du kan både ställa upp som funktionär på dagen eller engagera dig mer i förväg. Vi söker både dig som är rutinerad arrangör och dig som aldrig har arrangerat orientering förut! Alla kan vara med och bidra! 

Vi söker funktionärer till följande funktioner:

- Kontrollvakter, utsättare och vägvakter, samt andra liknande OL-uppgifter. För att vara vägvakt måste du ha fyllt 18 år

- Arenabygge och rivning

- Startpersonal

- Parkeringspersonal

- Serverings- och grillpersonal

- Sekretariatspersonal

- Sjukvårdspersonal

Och vill man göra något extra-evenemang går det också bra! Gärna något som kan visa upp orientering för allmänheten.

Vi söker ansvariga för flera områden, hör av er om ni är intresserade av att ta ett ansvarsområde.

Anmäl ert intresse via Eventors klubbaktiviteter redan idag- klicka här!

Tack för er hjälp- den är ovärderlig!

//Tävlingsledare David Hector, davhector@hotmail.com, 070- 437 65 81

 

 

Uppdaterad senast: 2017-06-03 11:02:28 av David Hector

Skapad: 2017-05-24 17:26:48 av David Hector