Träningsläger 25-26 november

ANMÄLAN ONSDAG 22/11: Dags för höstens stora träningsläger! Helgen 25-26 november drar vi på träningsläger och destinationen är Nynäshamn! Under lördag och söndag tränar vi och laddar för 10Mila som avgörs i Nynäshamn. Kanske blir det totalt 73 besökta kontroller under lägret? Alla är välkomna!

När?

Samling lördag förmiddag 25 november klockan 10:00 i närheten av Nynäshamn

Vi tränar två träningspass på lördagen och ett träningspass på söndagen. Dessutom massor av tid emellan träningarna till 10Milauppladdning och annat skoj.

Avslutning söndag 26 november vid lunchtid.

Var?

Nynäshamns skogar

Hur?

Programmet är preliminärt.

Lördag 25 november:

11:00- Samling vid Långsjön i Nynäshamn för träning på gafflade stafettbanor, på kartan precis bredvid 10Milaområdet.

Därefter åker vi till vårt boende och äter lunch, alla tar med egen lunch

17:00 (ca)- Träningspass 2- Slingor på kartan söder om 10Milas avlysta område. Samma kartritare som för 10Milakartan! Natträning- så ta med din pannlampa!

Därefter gemensam middag och allmänt häng (kortspel, OCAD-kurs, lekar, kartnörderi eller något helt annat).

Söndag 26 november:

Städning och avresa från boendet.

10:30 (ca)- Långpass. Vi springer ett hemlängtanspass på Sörmlandsleden genom den härliga Södertörnsskogen! Olika längder kommer såklart att erbjudas och vi delar in oss i grupper så att alla har någon att springa med. Ett hemlängtanspass springs mellan två platser, till exempel från Nynäshamn till Hemfosa, och vi behöver alltså inte springa samma väg tillbaka.

Vi bor preliminärt på hårt underlag. Middag och frukost lagar vi tillsammans.

För vem?

För alla förstås! Träningarna anpassas till att i första passa från 14 år och uppåt men alla är välkomna!! Om flera yngre vill anmäla sig så kan vi fixa enklare träningar också. Blir en bra möjlighet att träna i 10Milarelevant terräng (förutom allt annat roligt förstås)!

Om ni känner någon kompis från en annan klubb som vill följa med så är de såklart välkomna de också!

Anmälan?

Ja, gärna igår, via klubbaktiviteter på Eventor. Här är länken. Anmäl er gärna så snart som möjligt så blir det lättare att planera lägret! Om ni måste vänta så är sista anmälningsdag onsdag 22 november :).

Kostnad?

Ja, en lägeravgift på 150 kr per deltagare (oavsett ålder). Faktureras efter lägrets slut. Om du är anmäld men inte kommer på lägret kommer du tyvärr ändå att bli fakturerad (även om du är sjuk).

Frågor?

Ja, absolut! Ställ till David Hector davhector@hotmail.com eller Jörgen Hector jehector@telia.com 

Tagga!

Uppdaterad senast: 2017-11-22 15:17:32 av Simon Hector

Skapad: 2017-11-08 21:23:30 av David Hector