Anmälan till 10mila senast 28/2

10mila 2023 i Skellefteå kommer bli en stor höjdpunkt för hela klubben i och med visionen topp232023 som vi jobbat med i flera års tid. Vi hoppas på många lag. Men resan är lite krånglig att planera och därför behöver vi din anmälan senast 28/2!

 

Klubben satsar på att ha tre herrlag, två damlag (eller klarar vi tre?) och tre ungdomslag! Alltså är det många som ska till Skellefteå under Kristi Himmelfärdshelgen! 

Vi hoppas på att du är intresserad av att vara med! Med många löpare så behövs även ledare, så fyll i om du är intresserad av att vara det.

Vi reser med en blandning av hyrbilar, egna bilar och tåg. Den som åker tåg bokar sin egen biljett, för övriga görs ett bilschema. Vi bor i en blandning av hyrda hus och hårt underlag på arenan, ungefär hälften av varje. Planeringen för boende görs utifrån praktikaliteter. Klubben subventionerar resan och den preliminär kostnaden är 800 kr per person, 300 kr för den som köper egen resa.

Resa upp till Skellefteå kommer att ske på flera olika dagar, vilket ger flexibilitet. Anmälan kommer visa vad som är rimligt. Torsdag 18 maj går en av årets tävlingar i Swedish League och aktuella löpare reser upp redan onsdag 17 maj. Det finns alltså möjlighet för alla att resa tidigt, men också att resa senare och direkt till 10Mila. I anmälan anger du din preferens när det gäller avresedag och även resealternativ. 

TILL ANMÄLAN I KLUBBEVENTOR

 

Under anmälan i Klubbeventor hittar du några olika alternativ för resan, där man kan önska olika resdagar, så pusslar vi ihop det på ett bra sätt.

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad senast: 2023-02-19 21:00:05 av Stefan Svensson Gelius

Skapad: 2023-02-15 08:57:06 av Simon Hector