Julavslutning lördag den 5 dec

Lördag den 5/12 firar vi ett ännu ett framgångsrikt (men konstigt) år med julavslutning för barn och ungdomar i grön/vit/gul/orange grupp och laddar om för ännu ett spännande år. Det bjuds på orienteringsaktiviteter, grillad korv och prisutdelning. Allt är coronaanpassat såklart och det innebär bl.a. att vi endast är utomhus.

Vi träffas ombytta och klara för att springa ut kl 10.00 vid klubbstugan. Vi samlas gruppvis på de vanliga samlingsplatserna utanför klubbstugan. Där börjar vi med en orienteringsaktivitet/träning som håller på ca 1-1½ timme.

Kläder o skor för att springa, underställ, tunn mössa och fingervantar är bra. Vi får tyvärr hoppa över dusch och bastu, ta istället med varma kläder (jacka, mössa etc) att ta på efter träningen eftersom vi stannar ute även efter aktiviteten.  

Efter aktivitet/träning bjuds det på grillad korv vid grillplatsen.

Därefter blir det prisutdelning i årets Snättringe Super Cup (priser till alla) och årets ungdom presenteras. 

Det känns konstigt att säga men föräldrar är tyvärr inte välkomna eftersom vi måste hålla oss till restriktionerna som råder. Aktiviteterna/träningen anpassas så att inga barn kommer behöva föräldrar som uppföljare. Vi meddelar senast dagen innan vilken tid som gäller för hämtning.

Vi behöver 1-2 föräldrar som kan agera grillmästare. Maila anneli@christie.se

Anmäl er på eventor här https://eventor.orientering.se/Activities/Show/13073

 Hälsningar ungdomsledarna och supportgruppen

Uppdaterad senast: 2020-11-27 17:16:20 av Anneli Christie

Skapad: 2020-11-20 11:12:35 av Jim Christie