Nu startar teknik-tisdagsträningarna!

Ett lika säkert vårtecken som snösmältningen är att teknikträningarna på tisdagarna startar! På tisdag 31/3 är det dags för första teknikträningen och den är från Sundby Gård. Här finns mer info om hur vårens tisdagsträningar fungerar!

När det blir sommartid lämnar vi tisdagsintervallerna bakom oss och flyttar ut träningen i skogen. För er som saknar intervallträningen- misströsta inte- det blir intervallträning på onsdagar 18:00 från Källbrink istället. Men tisdagarna är alltså vigda åt teknikträningar:

För vem? Ja, för alla som vill förstås men framför allt rekommenderat för orange grupp och uppåt. Alla som klarar en orange bana eller svårare är välkomna.

Banor? Svarta banor i längderna 10 km ner till 4 km, samt en orange bana på 3-4 km.

Träningarna har alltid ett genomtänkt moment (se träningsplanen för översikten) och ett PM publiceras några dagar innan. Det är alltså riktigt bra elit-träningar såväl som för dig som bara vill ut i skogen en stund.

Det är alltid uthängda kontroller, vanligtvis små skärmar men ibland när det är kontrollplock kan det vara snitslar.

Anmälan? Nej, ingen anmälan utan det är bara att dyka upp! 

Hur funkar det? Veckan innan (senast söndag innan) läggs det upp var träningen är någonstans i kalendern. Kolla där och läs PM! Sedan är det bara att komma klockan 17:50 till samlingsplatsen!

Var? Kolla kalendern, det varierar. Vi samarbetar med flera klubbar men för det mesta är träningarna antingen i Huddinge, Botkyrka eller Tyresö.

Samåkning? Ja, gärna! Skriv i Snättringes Träningspepp om du behöver skjuts (eller har platser över) så samordnar vi skjuts och minskar bilbehovet! Det finns ALLTID någon att åka med!

Träna på annan tid? Det kan finnas massor av skäl till att man inte kan vara med på tisdagar klockan 17.50. Men träningen sitter ute i skogen i två veckor, så du kan få en karta för egen utskrift. Kontakta då David Hector på davhector@hotmail.com så löser vi det!

Uppdaterad senast: 2020-03-30 08:25:53 av Stefan Svensson Gelius

Skapad: 2020-03-27 11:01:15 av David Hector