Träningsläger 22-24 november

Äntligen är det dags för träningsläger igen! Den 22-24 november drar vi till Gotland på träningsläger och vi hoppas att du vill följa med! Läs mer i nyheten och anmäl dig redan idag via Eventor

Förra året var vi på Åland, i år åker vi till Sveriges stora semesterö, Gotland. Vida känd för sin platta och luriga terräng gör att det är nästan en helt annan teknik som krävs för att bemästra orienteringen här. Det kanske ser lättlöpt och snabbt ut, men skenet kan bedra.. Om du aldrig har orienterat på Gotland så är det något som bara måste upplevas och nu har du chansen! 

För vem? För alla såklart! Ungdomar, elitlöpare, nybörjare, pensionärer... ja, alla som vill är välkomna att följa med och vi anpassar träningarna så att det finns övningar för alla!!

(Även du som inte är medlem i SSK är förstås välkommen!)

När? 22-24 november (ja, vi vet, det krockar med Stockholm Rogaining men i övrigt är det tomt)

Program? Ungefär så här:

Fredag: Gemensam avresa för Natt-OL i Nynäshamn i riktigt fin terräng innan båten avgår. 

För er som inte hinner/vill träna innan så går båten 20.05. Vi samordnar våra transporter för att minimera antalet bilar.

Lördag: 

Lördag förmiddag: Högintensivt priopass i skog

Lördag eftermiddag/kväll: Natt-OL i skog. För ungdomar och övriga som är nöjda med ett pass per dag försöker vi hitta på något annat roligt att göra!

Fri tid på lördag kväll för att ha det trevligt.

Söndag: 

Söndag förmiddag: Långpass i lugnt tempo i speciell terräng.

Söndag eftermiddag: Städa, packa ihop och kanske lite fri tid innan båten avgår hemåt. Åter i Nynäshamn 19:00 (Huddinge ungefär 19:45).

Alternativträning: Vi kan ta med lite enklare rehab-utrustning för den som behöver det. Hör av dig i så fall! Det finns även simhall, om än med lite konstiga öppettider.

Resa? I bil och med båt från Nynäshamn. Vi samordnar alla transporter i så få bilar som möjligt såklart. Mer info om det när vi vet hur många vi blir.

Boende? Troligtvis i Gotlands Bro OK:s klubbstuga som även har ett antal sängplatser! Så blandat boende i säng och på hårt underlag. Vi lagar gemensam mat i matlag.

Kostnad? Ja, max 700 kr per person för hela resan inklusive gemensam mat (kan bli billigare). Klubben subventionerar återstående del. Samma pris för barn och vuxna. Faktureras efter lägret.

Du som inte är medlem i SSK betalar självkostnadspris för resan, ca 900 kr.

Anmälan? Ja, gärna så snart som möjligt. Om du vet att du vill med så anmäl dig redan idag så blir det lättare för oss. Om du inte vet ännu så är sista anmälningsdag söndag 10:e november 23:59, detta för att vi ska hinna fixa båtplats till alla! I anmälan får du gärna anmäla om du har möjlighet att köra bil.

Anmälan hittar du på Eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/11087 

Vill du hjälpa till? Ja vad roligt!! Hör av dig så får du jättegärna hjälpa till!! Det kan vara att lägga en bana, ordna en kvällsaktivitet, laga mat eller något helt annat som du vill göra!

Frågor: Till David Hector, davhector@hotmail.com. Även Simon Hector hjälper till att arrangera lägret.

 

Välkomna önskar träningskommittén!

 

Uppdaterad senast: 2019-11-05 14:19:05 av Stefan Svensson Gelius

Skapad: 2019-10-28 09:34:33 av David Hector