Inbjudan till sommarresa till Swiss O Week 2023

I sommar, 15-23 juli 2023, arrangeras Swiss O Week i östra Schweiz, vid Flims/Laax. Och dessutom VM i orientering veckan innan. Självklart ordnar SSK resa dit! Det blir kanske ditt livs orienteringsupplevelse, både uppe på och nedanför alptopparna och i gott sällskap både av 3000+ orienterare och andra SSK:are i ett gemensamt boende. Vill du med? Läs mer i nyheten och anmäl dig!

Då är det åter dags för SSK att dra iväg på Europaresa. Den nionde i ordningen faktiskt. Efter några års pandemiuppehåll är det äntligen dags att besöka ett av världens kanske häftigaste länder att orientera i- Schweiz! Vår egen Flavio kan berätta hur vackert det är dit vi ska, vi ska nämligen precis till hans hemtrakter! Det blir orientering, sommarlov, förhoppningsvis lite sol och värme, många backar, alpinterräng, trevligt häng, härliga samtal i soffan, god mat och en massa annat härligt. Du är välkommen alldeles oavsett klubbtillhörighet, ålder, orienteringserfarenhet, ambitionsnivå… Ja, alla som vill hänga en vecka i Schweiz med Snättringe är välkomna! Ska du med? Klart du ska!

Men, har inte anmälan redan varit? Nja. I augusti skedde en intresseanmälan, för att se om intresse fanns. Det gjorde det! Nu är det dags för en formell anmälan. Även du som inte visade intresse då är såklart välkommen att anmäla dig, vi har plats för många!

Läs inbjudan bland filer nedan. Sedan anmäler du dig på Eventor här:

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17036 

Anmälan stänger söndag 15:e januari, men anmäl dig gärna redan nu så vet vi att du ska med!

Frågor? Ställs till David Hector, davhector@hotmail.com eller 070 - 437 65 81.

 

Uppdaterad senast: 2022-12-27 09:02:40 av David Hector

Skapad: 2022-12-08 22:37:37 av David Hector