Resa/läger O-Event 8-10 november

O-Event är en stor sprinttävlingshelg i Borås med Zoo-Orienteringen som höjdpunkt på resan. Det är också en stor ungdomstävling med deltagare från hela Sverige. I år ordnar SSK en resa dit för intresserade ungdomar. Läs mer i nyheten!

Välkommen att följa med på O-Event i Borås helgen 8-10 november. Läs gärna inbjudan till tävlingarna: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/104497/4/Inbjudan 

För vem? För dig i orange-violett grupp och juniorer i första hand. Andra får gärna följa med i mån av plats.

Ungefärligt program:

Fredag ca 13.00 eller fredag ca 15.30: Avresa från Huddinge. Du väljer i anmälan när du vill och kan åka. Det kan bli så att alla åker 15.30, det beror lite på hur det ser ut med bilar. Om vi åker 15.30 hinner man inte ner till natt-sprinten.

Fredag kväll: Sprint by night (stadssprint på natten)

Lördag förmiddag: Downhill sprint (skogssprint)

Lördag eftermiddag: Någon rolig aktivitet. Arrangören ordnar inomhusorientering, badhusbad och besök på Navet Science center, men vi kan göra något annat också. Rösta på vad du vill göra i anmälan!

Söndag förmiddag: Zoo-orientering på Borås Djurpark.

Sen åker vi hem. Åter i Huddinge ca 17 på söndag eftermiddag/kväll.

Resa och boende: Vi åker dit i bilar eller minibussar beroende på hur många som vill följa med och hur många ledare/vuxna vi är som åker dit.

Boende är på hårt underlag i en skola tillsammans med massor av andra klubbar som också åker dit. Ta med luftmadrass och sovsäck!

Mat beställer vi det mesta av arrangören, skriv i anmälan om du har några allergier eller vegetariskt eller annat.

Kostnad: Till självkostnadspris, räkna med drygt 1000 kr. Faktureras i efterhand.

Anmälan: Ja, via Eventors klubbaktiviteter anmäler du att du vill åka med: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/21836 Anmälan senast lördag 19 oktober kl 21.00 (anmälan till boende stänger söndag 20/10 23.59 så vi måste hinna innan dess). Men du, vänta inte till sista sekund utan anmäl dig gärna tidigare. Då blir det både enklare att planera och vi kan se till att boka boende i tid!

Missar du anmälan går det att göra en sen anmälan- skriv till David (kontakt finns nedan).

Du behöver också anmäla dig själv till tävlingarna, men det kan vi ta senare.

Vi kommer säkert att behöva ett par föräldrar som är med och kör bil också, så vill ett par föräldrar följa med är det varmt välkommet! Föräldrar som anmäler sig antas vara redo att köra bil, säg till specifikt om det inte funkar.

Frågor: Ställs till David Hector davhector@hotmail.com, 070-437 65 81.

Välkomna!

PS: Boka in helgen 6-8 december för då åker vi till Åland på träningsläger med hela gruppen. Det blir riktigt roligt och speciellt så det vill ni inte missa! Anmälan till det lägret kommer snart!

Uppdaterad senast: 2024-10-13 21:29:54 av David Hector

Skapad: 2024-10-02 22:22:49 av David Hector