DalaDubbeln 19-20 Okt 2024

Den 19-20 Okt 2024 bär det än en gång av upp till Dalarna och denna traditionsfyllda barn- och ungdomstävling. Markera datumen i kalendern redan nu! In och anmäl er!

Tävlingen går i närheten av Falun (i år är arenan vid Lugnet, som 2021) och är en kul partävling. Första dagen är det tvåmannastafett och andra dagen springer paret tillsammans som en patrull.

https://eventor.orientering.se/Events/Show/43557 

Resan och tävlingen lämpar sig för barn och ungdomar från Vit nivå som kan springa en tävlingsbana själv och upp till HD16. Prata gärna ihop er för att bilda lag, annars brukar det gå bra att hitta en ny kompis från Snättringe SK eller annan klubb och det hjälper vi ledare till med att ordna. 
Föräldrar är välkomna att följa med då vi behöver hjälp av alla medföljande vuxna för att genomföra resan (förare till minibussar, matlagning, städning etc). Det finns öppna banor i olika svårighetsklasser för vuxna att springa på bägge tävlingsdagarna. 
Vi åker minibussar tur och retur till Huddinge, och bor som tidigare år på Tyllsnäs vandrarhem. Där lagar och äter vi gemensamt middag och frukost. Var och en tar med egna sängkläder, och vi ansvarar för städning av boendet innan avfärd på söndagen.

http://www.tyllsnas.se 

Vi åker tidigt lördag morgon och kommer hem söndag kväll. Uppskattningsvis kommer resan kosta 625 kr / person, men det bestäms när vi undersökt kostnaderna. 

Anmälan på: Anmälan Daladubbeln SSK 2024

Uppdaterad senast: 2024-09-12 14:19:49 av Erik Dyrelius

Skapad: 2024-09-10 09:51:57 av Erik Dyrelius