Ett stort tack!

Ett stort tack till er alla som hjälpte till vid sprint DM igår vid Björnkulla.

Vill tacka er alla som ställde upp igår och hjälpte till att arrangera sprint DM. Mycket att göra i sista minuten, men vi kämpade alla på för att få allt att fungera. Alla jobbar verkligen för att allt ska flyta på så bra som möjligt och att tävlingen ska bli bra för de tävlande. Utan er hjälp skulle vi aldrig ha klarat av att göra denna tävling. Att arrangera tävlingar är klubben sätt att få in pengar, så att vi kan ordna träningar, läger m m.

Återigen ett mycket stort tack till alla engagerade klubbmedlemmar som tog av sin fritid för att hjälpa oss med detta arrangemang.

Vi ses framöver vid klubbstugan eller på någon tävling.

Ha en skön sommar!

Hälsningar
Nadja och Sofia

Uppdaterad senast: 2024-06-06 19:35:58 av Nadja Dahlström

Skapad: 2024-06-06 19:35:42 av Nadja Dahlström