Senaste nytt från styrelsen, maj 2024

Våren har gått snabbt och här kommer en ny uppdatering från styrelsen, som börjar med en hyllning till all fin verksamhet vi har i klubben

STORT TACK!

Styrelsen vill börja med att uppmärksamma all fantastisk verksamhet som görs i klubben, bland annat: klubbresa till Örebro, arrangera ungdomsserie och DM-Sprint, Nybörjarkurs, ett fantastiskt bra 10Mila både av alla löpare och lagledare, Hittaut, Wild Camps 12:e upplaga, tisdagsträningar med rekorddeltagande och mycket, mycket mer. Vi hoppas att alla tar till sig hur starka vi är som klubb och motiverar oss till att fortsätta engagemang!

Renovering av klubbstugan

Nu planeras nästa steg i att renovera klubbstugan, och först ut är köket. Redan innan sommaren planeras diskmaskinen att bytas ut som styrelsen har avsatt pengar till. Det skissas även på en förändring av planlösning och se till att köket klarar av den stora verksamhet klubben har idag inklusive Wild Camp. Om du vill bidra i köksrenoveringen så tar David emot mer hjälp i planeringen.

Sund kost och träning
Det har identifierats ett behov att i klubben stärka kunskaperna och prata mer om sund kost och träning för att förebygga problem med ätstörningar. Styrelsen har tillsammans med SISU planerat in en utbildning prel 26/8 med en specialist inom idrottspsykologi & ätstörningar. Även klubbens handlingsplan kommer att kompletteras med en riktlinje om ätstörningar.

Planering av personresurser
Styrelsen har haft en längre diskussion kring klubbens personresurser, hur vi bemannar våra olika kommittéer och verksamheter, inte minst vilka behov vi ser framåt att rekrytera. Bland annat finns behov i elitverksamheten och de yngsta ungdomsgrupperna. Sedan har vi flera stora arrangemang på horisonten där vi redan nu kan börja bemanna för att ligga bra i fas även om det är tidigt. Det är viktigt att komma ihåg att alla medlemmar tillsammans både kan och ska bidra till klubbens verksamhet, givetvis utifrån personlig kunskap och kompetens.

Klubbens medlemmar kan och ska bidra till vår verksamhet och arrangemang, vill du inte ta ett längre uppdrag är det är perfekt att ställa upp som arrangör. På Eventor hittar du alla årets funktionärsinsatser och kan anmäla dig!

Uppdaterad senast: 2024-06-02 18:22:24 av Oskar Forsberg

Skapad: 2024-06-02 18:22:05 av Oskar Forsberg