Klubbresa till Örebro

Långhelgen den 9-12 maj åker Snättringe och Södertörn på en gemensam klubbresa till Örebro. Det blir tävlingar i dagarna fyra och mycket tid för trevligt umgänge.

Den 9-12 maj ordnas Swedish-League samtidigt som Närkekvartetten i Örebrotrakten. Vi har bokat en KFUM-gård som heter Klackagården. Gården som har 70 sängplatser i flera olika sovsalar och ligger fint vid en sjö norr om tävlingsområdet. Det är ca 45 min till tävlingar och till Örebro.

 Vi åker denna gång på en gemensam klubbresa med OK Södertörn. Varje klubb har 35 sängplatser och det är först till kvarn. Anmälan i respektive klubbs Eventor – klubbaktiviteter. Det finns dock plats för husbil/husvagn/tält och även några platser på hårt underlag om det är fler än 35 som vill komma med. Det finns storkök så vi kommer laga gemensam mat. 

OBS: SNÄTTRINGES 35 SÄNGPLATSER ÄR FULLBOKADE, NI SOM ANMÄLER ER FRAMÖVER FÅR SOVA PÅ HÅRT UNDERLAG ELLER TÄLT/HUSBIL/HUSVAGN. 

Pris för boende max 430 kr per person för hela helgen (samma pris oavsett hur många nätter man väljer att vara där). Pris för sovplats på hårt underlag max 200 kr per person och 200 kr för husbil/husvagn/tält. Maten betalas separat, till självkostnadspris. Swishas på plats, ungefär som på ett långpass.

Transport i egna bilar. Behöver man skjuts anger man det i anmälan, samåkning uppmuntras.

Länk till anmälan i Eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/20038

 

Uppdaterad senast: 2024-01-29 09:23:42 av Anneli Christie

Skapad: 2024-01-22 14:55:02 av Anneli Christie