Rapport från Natt-KM för barn och ungdomar

Natt-KM för barn och ungdomar är avgjort och vi har utsett nya klubbmästare.

Arrangemanget gick vid klubbstugan med korta, intensiva och lite kluriga banor som Rune hade lagt. Trots ett riktigt blött väder hade vi 63 startande barn och ungdomar, med många deltagare i u-klasserna. Härligt att se att så många vågar sig ut i mörkret! Det var fantastiskt stämningsfullt med en målspurt med tända marschaller.

Ett stort gäng gav sig också ut ensamma. Särskilt grattis till alla er som för första gången sprang nattorientering på egen hand och till segrarna i huvudklasserna:

D14 Mira Vejedal

H14 Axel Nyman

D12 Rebecka Pannagel

H12 Sixten Eneqvist

D10 Alice Eggöy Markhester

H10 Elvin Hedman

Resultatet och sträcktiderna hittar ni på Eventor. Tack till alla som la banor, hängde ut kontroller, hjälpte till vid starten, stöttade i skogen, skötte sekretariatet, plockade in kontroller och tog hand om våra fantastiska barn och ungdomar!

Skapad: 2023-11-10 09:44:09 av Elin Svensson