Hjälp till och sälj Ullmax-kläder!

Ullmax säljer härliga friluftskläder i ull och funktionsmaterial till rimliga priser och med god kvalitet. Vi söker dig som kan tänka dig att hjälpa till att sälja Ullmax kläder till förmån för SSK.

Ullmax är en av klubbens sponsorer och vi brukar årligen ha en försäljningskampanj för att få in pengar till klubbens verksamhet. Under försäljningskampanjen får vi 30% av försäljningsvärdet till klubben. Utöver det får vi löpande 10% av allt som handlas i Ullmax webbshop om man väljer Snättringe SK som förmånsklubb.


Årets aktiva försäljningsperiod är från nu till 22 oktober. Vi kommer naturligtvis att under denna period ta upp beställningar av klubbens medlemmar via sociala media och på torsdagarna i fiket men för att öka vår försäljning och därmed klubbens vinst så söker vi nu dig som kan tänka dig att lite mer aktivt sälja Ullmax kläder.

Vi har inget krav på hur mycket du säljer vi önskar bara att fler vill hjälpa till. Alla som registrerar sig som säljare och säljer för 3000 kr får en liten present av Ullmax.

Att sälja Ullmax är enkelt. Du får en egen länk till en webbshop där dina kunder lägger sin beställning. Du säljer genom att fråga släkt och vänner, knacka på hos grannar, fråga arbetskamrater eller posta ett inlägg på dina sociala medier. När försäljningsperioden är över får vi en gemensam leverans som sedan fördelas ut till säljarna. Alla säljare får sen leverera och ta betalt av sina kunder.

Om du kan tänka dig att vara aktiv i försäljningen så skicka ett mail till sskklubbshop@gmail.com märk gärna mailet Ullmax, så återkommer vi med info om hur du får din säljsida mm.

 

Du som inte vill hjälpa till att sälja kanske hittar något du vill handla. Då beställer du på den här länken: Ullmax webbshop för SSK 2023.

Ullmax produktkatalog kan man hitta här: Ullmax katalog

Vi kommer att ha fysiska kataloger i klubbstugan och torsdagen den 12 och 19 oktober också visa ett urval av Ullmax produkter.

Skapad: 2023-09-18 16:48:33 av Mia Starenius