5 kämpande SSK ungdomar på USM

Stekheta dagar i Blekinge med lång och stafett på fantastiskt fina Thorslandet. Fredagens sprint resulterade i silver till Ludde o bra insatser av övriga , Linnea, Kerstin, Thea o Ylva.

Skogsdistanserna var mycket utslagsgivande i flack mycket detaljerad terräng. Massor av fina lättköpta hällar blandat med snår och gröna sänkor med dålig sikt. Aktiv kartläsning o optimering av microvägvalen var avgörande. Igår hade vi fyra löpare på startlinjen på USM. Linnea och Thea i D15; 85 resp 21:a . I D16 var Kerstin 32:à o Ludde var 14:e i H16. Idag på stafetten spran Ylva, men inte Ludde. Igen mycket intensiv kartläsning, Stockholms lagen hängde med bra i början men halkade tillslut lite efter. Två lag bland de tio, med Thea i laget som kom 10:a. Som vanligt var Stockholm största distrikt med hela 15 lag. 

Skapad: 2023-09-10 14:58:32 av Stefan Svensson Gelius