En möjlighet att knyta kontakt och samtidigt göra en insats

Läs här om en möjlighet!

Snättringe SK elitverksamhet går framåt och vi växer fort. Vi blir fler, vi avancerar i resultatlistorna och framtiden ser ljus ut. De senaste årens framgångar beror dels på att våra löpare utvecklats positivt, dels på att löpare väljer att söka sig till Snättringe. Vi är, åtminstone på herrsidan, ett alternativ för löpare som vill utvecklas, vilket är en position som vi strävat efter.

Vi för just nu en diskussion med två unga och mycket lovande herrjuniorer. De är båda från Schweiz och har efter sommaren ett år mellan motsvarigheten till gymnasium och universitet, en tid som de vill använda till att utveckla sig inom sporten. De vet att Snättringe erbjuder bra träningsmiljö och är öppna för att tillbringa hösten i Sverige. De är 18-19 år och om vi kan erbjuda boende så kan vi nog hitta lösningar.

Här finns alltså möjligheten att lära känna en ung vuxen samtidigt som det gynnar Snättringe. Har du möjlighet? De behöver inte nödvändigtvis stanna hos en och samma familj hela perioden, så om du har möjlighet någon månad så är det tillräckligt.

Hör av dig till Jörgen på +46737077516 om du är intresserad.

Skapad: 2023-05-14 18:02:24 av Jörgen Hector