Full fart på Swedish League #3-4 i Svalboviken

Kan det ha varit den mest optimala orienteringshelgen denna vår? Fantastiskt väder, sol och lagom varmt för löpning i skog. Och vilken skog sedan, lördagen bjöd på öppen detaljerad terräng med intensiv kartläsning nära sträcket. Något många av våra Swedish League löpare bemästrade finfint.

Kul att se Kristina, Frida, Alva o Molly i Elit2 klass. Också Joel, Mattias o Jesper huserade i Elit 2 klass på lördagen. Jesper klarade sig bäst och blev belönad med en ny start i huvudklass. På medeln slog Simon nästan nock på konkurrenterna med en supersnabb öppning, det höll nästan hela vägen och det blev till sist en stabil 4:e plats, 1:23 efter. Ingen Hannes med denna helg, på grund av förkylning, men bra representation i H20E med Oscar, Isak och Ludde. På söndagens långdistans var det lite vresigare skog vilket skapade förutsättningar för lite mer vägvalsorientering. Här var Mattias lopp med en fin 3:e plats ett stort utropstecken och också Isaks lopp som visar att även där är formen i antågande.

 

Här kan man tex se Simons lopp från helgen: Lördag: https://www.tulospalvelu.fi/gps/20230506SL3H21/

Söndag: https://www.tulospalvelu.fi/gps/20230507SL4H21/

 

Skapad: 2023-05-08 13:42:21 av Stefan Svensson Gelius