Höstavslutning/Vinterupptakt lördag 26 november

Lördag 26 november kl 10 har det blivit dags för Höstavslutning/Vinterupptakt! Alla klubbens barn och ungdomar samlas och laddar om för ännu ett spännande år!

Först blir det en aktivitet ute (träning och/eller lek av lite olika längd beroende på grupp) och sedan blir det pannkakslunch med prisutdelning i Snättringe Super Kup (alla får pris!).

Vi träffas ombytta vid klubbstugan kl 10 och Hoppeskutt, Orienteringsskolan, Grön, Vit, Gul kan räkna med att vara klara senast vid 12. Orange och Violett har träning ca 1.5 timme är klara senast vid 13. Klä er efter vädret: underställ, tunn mössa och fingervantar kan t.ex. vara bra. 

Anmäl er på Eventor (även medföljande vuxen som vill äta) så att vi vet hur många pannkakor vi ska laga. Pannkakslunchen är gratis för barn och ungdomar. Föräldrar betalar eventuellt självkostnadspris (Swish). Du som är född 2015 är med Orienteringsskolan under dagen.

 

Uppdaterad senast: 2022-11-17 08:40:41 av Elin Svensson

Skapad: 2022-11-17 08:28:01 av Elin Svensson