Snättringe SK vidtar löpande åtgärder i enlighet med Folkhälsomyndighetens aktuella rekommendationer gällande covid19, exempelvis:

Vi hjälps åt och tar hand om varandra. Håll avstånd och visa hänsyn.

Se även nuvarande riktlinjer på Svenska Orienteringsförbundets informationssida.

Nyheter

Välkommen på en träningshelg i intressant dala-terräng. Vi kommer ha ett Covid-säkrat program med resa boende och matlagning gruppvis. Det kommer finnas träningar för alla och stora möjligheter för individanpassning. Möjligt

Äntligen vår med ljusa kvällar och orientering igen. En del av oss har tränat hela vintern men många kommer igång nu till våren och många byter grupp. Därför vill vi bjuda in till en dag med roliga aktiviteter och orientering, en bra chans att lära känna nya och gamla träningskompisar. Hoppas du vill vara med!

Söndag 4 april 12-14 så finns det träningsbanor (SI, kontroller, Livelox, etc) medeldistans i Bastmora utanför Södertälje för hela klubben (vit till svarta banor). In och anmäl. SMHI säger sol, så en underbar dag i skogen! Anmälan och information hittar du här: https://eventor.orientering.se/Events/Show/34966

   Visa alla nyheterna   
Välkommen till Snättringe Sportklubb

Vi är orienteringsklubben i Huddinge som funnits sedan 1931 och idag är mer aktiv än någonsin. Vi har träningsgrupper för alla åldrar. Från hoppeskutt, till elitsatsning och veteraner. I föreningsaktiviteterna ingår även arrangemang, kartritning, klubblokaler, läger, alternativträning m.m.

Läs gärna vår broschyr Välkommen till Snättringe SK. Den berättar det mesta om både klubben och orientering. Från "Vad är orientering?" till hur du gör på din första tävling. (pdf, 14 mb)

»Om Snättringe SK

»Börja orientera