Nyheter

NATT-KM Torsdag 24 okt

    1 fil

Årets Natt-KM kommer att gå från Klubbstugan Källbrink. Det finns banor för alla

Snättringe är på gång med en ny storsatsning - kom på mötet måndag 21 oktober för att prata om Topp232023! Visionen är att utvecklas som klubb på många plan, var med för att höra om och diskutera fram hur.

Eftersom det inte blir något lag till Halikko kollar vi nu om det skulle finnas något intresse för att åka till Smålandskavlen. Tävlingen är en av Sveriges större och mer prestigefyllda stafetter, men Snättringe har ingen tradition av att åka. Kanske vill vi ändra på det i år?

Under året har Snättringe SK haft fina placeringar vid flera tävlingar. För att fira detta och reflektera över året så bjuder klubben på ett bildspel och tårta / kaka efter träningen torsdag 3 oktober.

Haka på och ta SSK-tåget till Ungdomsseriefinalen Lördagen den 28:e September. Vi laddar upp med pepp och ansiktsmålning i SSK färger för de som vill

Kul på USM i Oskarshamn

Bra prestationer av våra ungdomar på USM. Cissi, Elin, Jakob, Oscar, Isak o Hampus gjorde bra ifrån sig i den öppna fina terrängen utanför Oskarshamn. Småklurigt då det stundtals gick att springa riktigt fort. Oscar knep en 8:e plats på fredagens sprint för att följa upp med en 4:e plats på lången. Isak knep silvret på lången!

Läs äldre nyheter i arkivet.

   Visa alla nyheterna