Nyheter

Julutmaning 2021

Efter förra årets succé med en julutmaning (PCEDC) blir det även detta år en utmaning för kropp & knopp men i en något annorlunda tappning. Dags att öppna luckor i en julkalender med start 1 dec.

Midvinterblot nr 73

30 dec är åter och äntligen alla SSKare från 17 år kallade till Midvinterblot på C-dal, ca kl 16.30 och framåt. Inbjudan kommer i dec...

Alla medlemmar är välkomna att vara med på våra lördags-långpass tillsammans med OK Södertörn. Långpassen utgår från Farstanäset (Södertörnsklubbstuga), Källbrink (SSK klubbstuga) eller någon annan plats där det finns fin skog och rolig karta. Detaljer finns alltid i kalendern på hemsidan.

Höstavslutning sön 5 dec

Söndagen den 5/12 firar vi ännu ett framgångsrikt år med höstavslutning för alla klubbens barn och ungdomar och laddar om för ännu ett spännande år. Det bjuds på orienteringsaktiviteter, pannkakslunch och stor prisutdelning för barn- och ungdomarna.

Orange/Violett i Ockle

    1 fil

Helgen 27-28 november är det läger-dax för orange och violett grupp. Finfina träningar och ett klurigt pass på Bodaborg står på programet när vi drar till Oxelösund. Läs mer i inbjudan och anmäl dej till ett toppen läger

   Visa alla nyheterna   
Välkommen till Snättringe Sportklubb

Vi är orienteringsklubben i Huddinge som funnits sedan 1931 och idag är mer aktiv än någonsin. Vi har träningsgrupper för alla åldrar. Från hoppeskutt, till elitsatsning och veteraner. I föreningsaktiviteterna ingår även arrangemang, kartritning, klubblokaler, läger, alternativträning m.m.

Läs gärna vår broschyr Välkommen till Snättringe SK. Den berättar det mesta om både klubben och orientering. Från "Vad är orientering?" till hur du gör på din första tävling. (pdf, 14 mb)

»Om Snättringe SK

»Börja orientera