Klubbträning

Plats:
Källbrink, klubbstugan
Datum:
2024-05-16 (6 dagar sedan)
Tid:
18:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Efter träningen är bastun på och serveringen öppen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

Nybörjarkurs

 

Hoppeskutt

 Pip-pinne

OL-skolan

 

Grön grupp

Riktningsändringar, kolla kompassen! 

Vit grupp

 Riktningsändringar, kolla kompassen!

Gul grupp

 Riktningsändringar, kolla kompassen!

Orange och violett grupp

Riktning och noggrann kontrolltagning. En övning där det gäller att använda kompassen ut från kontrollen och sedan läsa noggrannt sista biten in för göra en säker kontrolltagning. Sedan direkt ny riktning och iväg efter kompassen igen (försök att inte stanna vid kontrollen). På slutet enkel orientering där den som orkar kan springa på i hög hastighet. 

Juniorer, seniorer och övriga vuxna

 

Motionsgruppen