Teknikträning

Plats:
Krusboda, Tyresö
Datum:
2023-09-26 (7 dagar sedan)
Tid:
18:00

Nu övergår vi till 2 st sprintträningar med tanke på mörkrets allt tidigare inbrott, sen blir det natt-ol!

Samling: 18:00 vid Krusboda torg, parkeringen. Se karta: https://maps.app.goo.gl/9q8EJFRJoD2nSfeh8

Kolla parkeringsreglerna vid parkering.

Går utmärkt att åka buss från Gullmarsplan ut hit, sök resa till Krusboda torg. 

Samåkning: För dig som behöver skjuts till träningen samlas vi 17.20 vid bussterminalen Huddinge C. Meddela David Hector, 070 437 65 81, i förväg för att se till att det finns plats. Ungdomar/juniorer prioriteras om det är ont om platser (men det brukar lösa sig för alla).

Banor: Lång bana – 2,7 km (minst 5,2 km löpning kortaste löpväg)
Kort bana – 1,8 km (minst 3,9 km löpning kortaste löpväg

Kontroller markerade med rödvit snitsel, men vi är i stadsmiljö så det kan vara någon som försvunnit. Karta i skala 1:4000

Övning:

 

Sprintbana med kartvändning.
Banan har inriktning mot vägval.
Banan går att löpa med ca 98% asfalt och 2% gräs, men det finns vägval som kan betyda gräs och grus. Det kan också finnas ett och annat vägval där skog är ett alternativ.
Fiktiva hinder finns, men är endast markerade på kartan (alltså inte i verkligheten). De fiktiva hindren är olika på de 2 olika kartorna.

I området finns en hel del planteringar och små gårdar. En del är markerade som förbjudet område, men en del är det inte. Det kan bero på att jag missat dem eller prioriterat läsbarhet. Spring inte där det känns som om du inte borde det.

 

 

Om denna sida är tom så har informationen om veckans träning inte lagts upp riktigt ännu. Vi försöker lägga ut info senast söndagen innan, helst tidigare än så. Men ibland kommer det senare, tyvärr.