Teknikträning

Plats:
Storvreten, Tumba
Datum:
2023-09-19 (14 dagar sedan)
Tid:
18:00

Teknikträning på orange och svart nivå någonstans i södra Stockholm. Bra träning för alla!

Samling: 18:00 vid Storvretskolan, Storvreten (Tumba). Se karta: https://maps.app.goo.gl/UWK1ZVLG9yhTqDL2A. Om parkeringen vid markören är full, fortsätt vägen in till Storvretsbadet, där finns det fler platser.

Samåkning: För dig som behöver skjuts till träningen samlas vi 17.30 vid Huddinge C, bussterminalen. Meddela David Hector, 070 437 65 81, i förväg för att se till att det finns plats. Ungdomar/juniorer prioriteras om det är ont om platser (men det brukar lösa sig för alla).

Banor:

Svart/violett: 6,2 km (avkortningsbar). Karta i skala 1:10 000 och 1:7500.

Orange: 3,4 km. Karta i skala 1:7500.

Kontrollerna markerade med små skärmar

Övning:

Banor av medeldistanskaraktär i 25mannarelevant terräng och banläggningsstil. Det är samma skogsområde som 25manna, med samma kartritare, i ett område som liknar terrängen runt Lida. Ganska mycket stigar och fint uppe på höjderna. Ut och njut, det är fint!

Kvällens träning blir den sista träningen i dagsljus i skogsmiljö för säsongen. Kommande två veckor blir det sprintträning, därefter blir det några veckor med natt-OL. Teknikträningarna fortsätter alltså hela vägen fram till höstlovet!