Klubbträning

Plats:
Källbrink, klubbstugan
Datum:
2023-05-11 (368 dagar sedan)
Tid:
18:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Efter träningen är bastun på och serveringen öppen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

Hoppeskutt

 

Orienteringsskolan

 

Grön grupp

 Stjärnorientering

Vit grupp

 Träning på att titta efter kontrollpunkter vid sidan av stigen/ledstången samt träning på att välja stig i stigkorsning med hjälp av kompass.

Gul grupp

 Kartpromenad, eller en lättare vanlig bana.

Orange och violett grupp

Multitekniksbana! Banan inleds med mycket kartläsning och avslutas med mer vägvalsbetonad orientering. Lugnt tempo, speciellt om du har sprungit sprint-DM på onsdag.

Orange kör en bana med en korridor-OL, kontrollplock och avsluar med några vägvalssträckor. Vägvalssträckorna har inritade förslag på vägval som visar hur man kan tänka.

Violett har samma moment, men kör korridoren som uppvärmning. Kontrollplocken har mycket riktningsändringar- viktigt att tänka på utgång från kontrollen. Vägvalssträckorna är lite lurigare sen. 4 km, med förlängning ca 4,6 km.

Efter träningen är det dags för den tredje teoriövningen, så stanna kvar och fika lite och lös övningen :)

Juniorer, seniorer och övriga vuxna

 

Motionsgrupp

Vi samlas 18.10

Vi har samma övning som orange grupp. Spring själv eller i par. Om ni är två (eller fler) så dela upp så en är ansvarig och berättar vad den gör, byt sedan.