Klubbträning

Plats:
Källbrink, klubbstugan
Datum:
2023-03-30 (65 dagar sedan)
Tid:
18:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Efter träningen är bastun på och serveringen öppen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

Hoppeskutt

 Vårstart! Lek och naturbingo.

Orienteringsskolan

 Vårstart!

Grön grupp

 Vårstart!

Vit grupp

 Vårstart!

Gul grupp

 Vårstart!

Orange och violett grupp

Intervaller på stig, vi sparar keps-OL till en annan dag med tanke på snön! OL-skor rekommenderas.

Keps-OL! Ta gärna med något att markera kontrollen med (t.ex. ett nyckelband eller en keps). Lite extra fokus på höjdkurvor och kontrolltagning. Skogsskor men förhoppningsvis utan lampa (men har du något litet kartlyse kan det vara bra att ta med). 

 

Juniorer, seniorer och övriga vuxna

 

Motionsgrupp