Oxelösundsläger Orange/Violett

Eventor:
länk
Plats:
Oxelösund
Datum:
2023-03-24 (425 dagar sedan)
Slutdatum:
2023-03-26

Fredagen den 24 mars bär det av mot sydöstra delen av Sörmland, nämligen bestämt Oxelösund. Vi kommer springa tävlingarna Nyköpingsorienteringen och Måsenstafetten. På fredagen kommer vi att att en träning nära boendet. De som vill kan åka på Nyköpingsnatten, nattävling, men det finns endast banor av blå/svart-karaktär.

Boende: Kommer att vara på Campox sportboende.

Efter tävlingen på lördagen åker vi och badar på Hjortensbergsbadet i Nyköping.

Mat: Se till att ha ätit innan avfärd på fredagen, eller ta med något att äta. På kvällarna kommer vi att ha lite kvällsfika. Frukost lördag o söndag ingår. På lördag kommer vi ha pizzabuffé till middag.

Lunch på lördag får man köpa på tävlingen. Vi hoppas att det finns tillräckligt bra mat i markan. Även lunch på söndag får köpas på tävlingen.

Kostnad: Självkostnadspris (boende ca 400, resa ca 200, matkostnad ca 200, samt ev aktivitetskostnad)

Resa: Vi har tänkt att åka med bilar på fredag eftermiddag (exakt tid inte bestämt än, men räkna med ca 16.30). Om det är många ungdomar som kommer följa med så kommer vi att behöva ha hjälp av föräldrar som åker med som chaufförer/ledare.

Anmälan till måsenstafetten/lägret via (Ange att du är intresserad av boende) Eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17367

Anmälan till de individuella tävlingarna görs av var och en. 

Nyköpingsnatten: https://eventor.orientering.se/Events/Show/40027

Nyköpingsorienteringen: https://eventor.orientering.se/Events/Show/40028

Måsenstafetten: https://eventor.orientering.se/Events/Show/40036