Intervaller från Hökarängen

Plats:
Hökarängsskolans gymnastiksal
Datum:
2022-01-18 (128 dagar sedan)
Tid:
18:00
Sluttid:
19:20

Intervaller tillsammans med OK Södertörn och Söders OK  från Hökarängsskolan.

Samling Hökarängsskolans gymnastiksal, utanför omklädningsrummen kl 18.00. Vi har inte tillträde till omklädningsrum och gymnastiksal denna säsong. Överdragskläder kan lämnas i bil. 

Två olika aktiviteter:

1. Korta backintervaller, 16 st 1 min uppför, ca 1:30 nedför, Fagersjötoppen, karta. Ta med pannlampa. Lämplig för alla från ca 11 år. Avslutar med 15 min styrketräning utomhus vid Hökarängsskolan ca kl 19. Ta med sittunderlag. Ansvarig: Jesper L (OKS) och Johanna S (Söders)

2. Toppbestigning av Högdalstoppen. Vid snö får man ha med sig åkdon som man kan springa med - t.ex. stjärtlapp. Lämpligt för ålder 6-10 år (kan även vara kul för 11-12 åringar). Eftersom vi kommer vara ute och kuta runt på en större yta är det bra om barn som inte klarar sig själva har med en förälder som kan finnas till hands vid behov. Medtag pannlampa/ficklampa och ha på kläder efter väder. Ansvarig: Peter A (Söders)