Intervaller/Distans från Hökarängen

Plats:
Hökarängsskolans gymnastiksal
Datum:
2021-12-07 (40 dagar sedan)
Tid:
18:00
Sluttid:
19:00

Start utanför Hökarängsskolan (utanför omklädningsrummen bakom idrottshallen) kl 18:00. Vi har inte tillträde till omklädningsrum och gymnastiksal denna säsong. Överdragskläder kan lämnas i bil. 

Två olika aktiviteter:

1. Intervaller 6x4 min, 1 min vila, första 2 min hårt resterande 2 min normalt distanslöptempo, Hökarängens elljusspår. Lämplig för alla över ca 11 år. Avslutar med 15 min styrketräning utomhus vid Hökarängsskolan ca kl 19. Ta med sittunderlag. Ansvarig: Jesper L (OKS) och Johanna S (Söders)

2. Övningar på Hökarängens skolgård med karta eller reflexrunda nedanför Högdalstoppen. Lämpligt för ålder 6-10 år (kan även vara kul för 11-12 åringar). Eftersom vi kommer vara ute och kuta runt på en större yta är det bra om barn som inte klarar sig själva har med en förälder som kan finnas till hands vid behov. Medtag pannlampa/ficklampa och ha på kläder efter väder. Ansvarig: Peter A (Söders)