Teknikträning natt

Plats:
Någonstans i södra Stockholm
Datum:
2020-10-20 (243 dagar sedan)
Tid:
17:50

Samling: 17:50/18:00 vid vinkelkurvan mellan Mörtsjövägen/Flintvägen, Balingsnäs (för de som varit med tidigare är det där vägen ner till Charlottendal går). Se karta: https://kartor.eniro.se/m/P7rq4. Parkering längs vägen enligt gällande regler.

Övning: Dagens övning är nattorientering med tempoväxling. Delar av bana A, B och C innehåller kontrollplock i mycket detaljerad terräng. Tänk på att detta är årets sista teknikträning. Utmana dig själv!

De svarta banorna är riktigt tekniskt utmanande i detaljrik terräng så viktigt att vara fokuserad! Orange bana har många kontroller i sluttningar, men med säkra uppfångare i närheten. Mörtsjön är klurigt på natten så sänk farten om du behöver!

Banor: 

- Svart 9,4 km (med avkortningar 3,5 km; 5,8 km; 7,8 km)
- Orange 2,6 km

Karta i skala 1:10 000 eller 1:7500 för svart (välj själv), orange bana har skala 1:7500

Kontrollerna är markerade med små skärmar med reflexer.

Livelox: Ja, såklart!

 

Detta är sista teknikträningstisdagen för säsongen. V 44 är det höstlovsuppehåll och sedan, v 45, börjar vinterträningarna! Tack för ert deltagande!

 

 

Samling någonstans i södra Stockholm. Plats meddelas här i kalendern senast söndag kväll.

Samling 17:50. Samåk gärna till träningen, använd "Snättringes Träningspepp" för att hitta någon att åka med, det finns alltid plats över! Ofta går det också att cykla eller åka kommunalt

Banor: Svart bana i längderna 3,5-10 km. Orange bana 3-4 km. Träningen passar alltså för orange grupp och uppåt.

Övning: Alltid ett genomtänkt moment som tränas i orienteringen, du ser vilket i översiktsplanen som finns här på hemsidan

Kan du inte komma på träningen men vill köra övningen ändå? Oftast finns banorna upplagda på fliken "Träningar för egen utskrift" samt några utskrivna ex i brevlådan utanför klubbstugan. Om det inte gör det, hör av dig till davhector@hotmail.com så skickar vi kartan till dig! Banorna sitter alltid ute minst en vecka (måndag-söndag, tas ner i slutet av helger) och du kan träna när som helst!