Teknikträning natt

Plats:
Sätrastrandsbadet
Datum:
2020-10-13 (1290 dagar sedan)
Tid:
17:50

Samling: 17:50 vid Sätrastrandsbadets parkering, i slutet av Alsätravägen. Se karta: https://kartor.eniro.se/m/euVQD. Gott om platser finns! Går såklart även att cykla, från Källbrink ca 7 km.

Banor: 

- Svart lång 7,2 km
- Svart mellan 4,7 km (avkortning möjlig till 3,3 km).
- Orange 3 km

Kontrollerna är markerade med reflexstavar. Skala 1:10 000, ska försöka ordna 1:7500 på åtminstone svart mellan.

Övning: Natt-OL i stundtals skarpt kuperad terräng. Flera kontroller ligger i sluttningar, där det kan vara lurigt att komma rätt. Terrängen har en hel del stigar, så för den som är osäker är det aldrig långt till säkra inläsningspunkter. Men det betyder inte att terrängen är enkel- tvärtom är det detaljrikt och klurigt!

Samling 17:50. Samåk gärna till träningen, använd "Snättringes Träningspepp" för att hitta någon att åka med, det finns alltid plats över! Ofta går det också att cykla eller åka kommunalt

 

Kan du inte komma på träningen men vill köra övningen ändå? Oftast finns banorna upplagda på fliken "Träningar för egen utskrift" samt några utskrivna ex i brevlådan utanför klubbstugan. Om det inte gör det, hör av dig till davhector@hotmail.com så skickar vi kartan till dig! Banorna sitter alltid ute minst en vecka (måndag-söndag, tas ner i slutet av helger) och du kan träna när som helst!