Teknikträning sprint

Plats:
Krusboda, Tyresö
Datum:
2020-09-22 (27 dagar sedan)
Tid:
17:50

Samling: 17:50 i Krusboda, Tyresö vid parkeringen i korsningen Pärlröksgången/Myggdalsvägen (märkt med skylten K). Se karta: https://kartor.eniro.se/m/QbRfm Är det fullt, parkera vid alternativ parkering vid Krusboda Torg (300 m bort, se kartan ovan).

Idag är det Fredric J som tar med sig kartorna!

Övning: Dagens övning är sprint-slingor. Kör gärna någon slinga samma som någon annan och jaga varandra för att stressa fram misstag, men även någon slinga själv för att återfå fokus.

Det finns förbjudna områden och förbjudna passager. Dessa varierar mellan slingorna. De är inte markerade i terrängen. De förbjudna passagerna är markerade med violetta streck och kryss.

Respektera boende och flanörer. Spring inte där du tycker det verkar olämpligt även om det inte är förbjudet enligt kartan. 

Banor: 8 slingor á 0,9-1,6 km. Samma slingor både för orange och svart bana. Du springer så många slingor du vill/hinner. Vid samlingsplatsen byter du karta mot en ny slinga när du byter bana

Bra att tänka på:

- Löparskor rekommenderas
- Kontrollerna är markerade med rödvita snitslar, i och med att det är ett bostadsområde finns det risk att de blir nedrivna
- Det blir mörkt snabbt nu, och även om det finns gatlyktor kan det vara bra med ett litet kartlyse. Snälla inga pannlampor på högsta effekt, vi vill vara vänner med de boende. Nöj dig med en liten lampa eller ställ in pannlampan på mycket låg effekt, du ser ändå!

 

 

Kan du inte komma på träningen men vill köra övningen ändå? Oftast finns banorna upplagda på fliken "Träningar för egen utskrift" samt några utskrivna ex i brevlådan utanför klubbstugan. Om det inte gör det, hör av dig till davhector@hotmail.com så skickar vi kartan till dig! Banorna sitter alltid ute minst en vecka (måndag-söndag, tas ner i slutet av helger) och du kan träna när som helst!