Teknikträning

Plats:
OK Älvsjö Örbys klubbstuga, G:a Älvsjö IP
Datum:
2020-08-04 (117 dagar sedan)
Tid:
18:00

Samling: 18:00 vid OK Älvsjö-Örbys klubbstuga, i förlängningen av/slutet av Klubbevägen, Älvsjö. Se karta: https://kartor.eniro.se/m/3lCVl. Parkering enligt gällande regler längs gatorna i villaområdet. Tips: Cykla, det är nära från Stuvsta/Snättringe (och så slipper ni leta parkering). 

Övning: Svart bana har 3 st kurvbildsslingor á 3-3,5 km, med en karta med bara brunbilden på. Dessutom är det mycket riktningsändringar så här gäller det att hela tiden hänga med på kartan!

Orange bana har en vanlig karta med en bana på 3,1 km. Det är mycket detaljer på kartan, troligtvis mer än vad du hinner/kan läsa på, så här är det viktigt att förenkla och bara fokusera på "det viktiga". Det är mycket stigar vilket kan vara skönt, men också förrädiskt.

Banor: Svart bana 3 x 3-3,5 km = totalt 9,6 km om du springer allt. Ta en, två eller tre slingor. Orange bana 3,1 km

Alla kartor i skala 1:7500

Läs gärna hela PM här: https://drive.google.com/file/d/1tlgcbi8vS_CHiiNrZxbjfHVXi8Xv8Tem/view?usp=sharing 

--- 

Sommar-teknikträning någonstans i södra Stockholm, en fortsättning på de vanliga tisdagsträningarna. En orange och en svart bana med bra, genomtänkta övningar. Samling är 18:00 under sommaren (ej 17:50), och det finns även möjlighet att ladda ner övningarna för egen utskrift några dagar innan via sidan för egenutskrift. Det kommer även att placeras kartor i brevlådan utanför klubbstugan så att ni kan träna när ni vill även om ni inte har skrivare!

Plats meddelas senast söndag kväll veckan innan