Teknikträning

Plats:
Länna industriområde
Datum:
2020-07-28 (1377 dagar sedan)
Tid:
18:00

Samling: 18:00 vid Länna industriområde. Se karta: https://kartor.eniro.se/m/pxXLk

Övning: Tema Kurvbild-kompass. Övningen har flera olika banor som kan kombineras efter behov.

- Kurvbild: Det finns 2 banlängder (A 4.9km+B 3.4km)för att träna långsträckor på kurvbild där syftet är att hittat de stora detaljerna längs vägen att pricka av. Kolla gärna kartan innan och bestäm vilka föremål du ska pricka av.
En bana kontrollplockkurvbild (C 2.6km) där du jobba med kompass och kartkontakt.Kan gärna kombineras med A eller B. Orange bana lätt kurvbild (D 2.6km)

- Kompass: Spring figurer! Ett vitt papper med olika figurer som du springer. Du bestämmer avståndet hur lång varje sida ska vara. Målet är att komma tillbaka till startpunkten efter varje figur.
Ex: Välj kvadrat. Bestäm att varje sida är 100 m (Kortare om du är osäker, Längre om du är erfaren)
Kan göras av alla kategorier löpare.

Fullständigt PM på: https://drive.google.com/file/d/1_e6oxZac1QLVtaEeqsFM_1MelposH_rL/view

Träningen sitter ute v30-v31

Sommar-teknikträning någonstans i södra Stockholm, en fortsättning på de vanliga tisdagsträningarna. En orange och en svart bana med bra, genomtänkta övningar. Samling är 18:00 under sommaren (ej 17:50), och det finns även möjlighet att ladda ner övningarna för egen utskrift några dagar innan via sidan för egenutskrift. Det kommer även att placeras kartor i brevlådan utanför klubbstugan så att ni kan träna när ni vill även om ni inte har skrivare!