Teknikträning

Plats:
Myrängsskolan
Datum:
2020-07-14 (1381 dagar sedan)
Tid:
18:00

Samling 18:00 vid Myrängsskolan, längs Myrängsvägen. Se karta: https://kartor.eniro.se/m/hGNwB. Fri parkering på skolans parkering (ingen SMS park)

Notera att OK Södertörn samlas i Högmora och alltså INTE på samma plats. Läser ni PM är det alltså Myrängsskolan som gäller för tisdagsträningen- men kör ni själva med egen utskrift kan ni såklart parkera där ni vill (eller ännu bättre, cykla)

Övning: Teknikslingor med intensiv orientering. Svart bana har 4 st slingor á 1,5-2 km, orange har två slingor á 1,5-1,7 km. Ett av Stockholms mest detaljrika områden så lurig orientering väntar på svarta banan, se till att hålla fokus hela tiden!

Läs gärna PM på: https://drive.google.com/file/d/1aj8-2yVAfeMMpCdaTUAe5uGF9EMfpFZ-/view?usp=sharing 

Kartor finns även att ladda ner på "träningar för egen utskrift"-sidan. 

Sommar-teknikträning någonstans i södra Stockholm, en fortsättning på de vanliga tisdagsträningarna. En orange och en svart bana med bra, genomtänkta övningar. Samling är 18:00 under sommaren (ej 17:50), och det finns även möjlighet att ladda ner övningarna för egen utskrift några dagar innan via sidan för egenutskrift. Det kommer även att placeras kartor i brevlådan utanför klubbstugan så att ni kan träna när ni vill även om ni inte har skrivare!