Teknikträning

Plats:
Solbovägen, Rönninge
Datum:
2020-07-07 (29 dagar sedan)
Tid:
18:00

Teknik-tisdagarna fortsätter under sommaren! Gemensam träning 18:00 på tisdagar men den som vill kan även skriva ut kartan själv från sidan "träningar för egen utskrift" eller hämta en utskriven karta i brevlådan vid klubbstugan (Källbrink).

Denna övning går på en karta som väldigt få av oss förmodligen har sprungit på, mellan E4:an och Rönninge. Så det är en chans att få springa i ett nytt område!

Samling: 18:00 vid parkeringen i slutet av Solbovägen i Salem/Rönninge. Se karta: https://kartor.eniro.se/m/bX2EN

Övning: Tempoväxlingsbana där längre sträckor varvas med bon med kortare sträckor och svårare orientering. Långsträckorna är mer löpbetonade, kortsträckorna är generellt uppe på detaljerade berg. Orange bana har mer karaktären av vanlig bana.

Banor: Svart bana 8,5 km (avkortningsbar, såklart) och orange bana 3,1 km.