Sprint- Corona Challenge #3

Eventor:
länk
Plats:
Tullinge Centrum, söder om pendeltågsstationen
Datum:
2020-06-10 (1427 dagar sedan)
Tid:
19:00

Johan Hedman och Söders-Tyresö inbjuder oss att delta på sprintträningar i närheten av Huddinge!

 

10 juni: Corona Challenge #3 Typ Sprint + Jaktstartssprint Samling Tullinge station cykelparkering (just söder om pendeltågsstationen).

Starttider: Fri start 19:00-19:15 (ca). Jaktstart när alla är i mål

Parkering / Transport

Någon av infartsparkeringarna i Tullinge alternativt pendeltåg till Tullinge station

Karta Individuell bana Tullinge C, skala 1:4000 med 2,5 meter ekvidistans. Jaktstart bana Banslätt, skala 1:4000 med 2,5 meter ekvidistans.

Banor (fågelvägen) Långa (röd) 2,65 & 2,64 km Mellan (röd) 2,00 & 2,26 km Kort (gul) 1,15 & 1,73 km

Information

Det väntar två separat områden som har lite olika karaktär. Båda områdena blandar gångvägar, stigar och gräsytor med möjlighet till mindre passager genom skog. Det är mestadels asfalt, så skovalet är inte helt enkelt, men jag skulle nog springa med ett par löparskor förutsatt att det inte regnar. Kartan är utökad med förbjudna områden (utöver tomtmark som redan är markerad på kartan) för att försvåra en del sträckor. Dessa förbjudna områden är inte markerade i terrängen. Kontrollpunkter är utritade kontroller på marken vid kontrollpunkt eller hängande rödvit snitsel beroende på föremål som kontrollpunkt. Vi försöker fixa så att vi har SportIdent som start och mål så att om möjligt vi kan köra jaktstart för andra delen av träningen. Inget ombytsmöjligheter med dusch finns. Banorna har många kontroller så var noggrann med att ta kontrollerna i rätt ordning.

 

Anmälan: Senast tisdag 9/6 23:59 via Eventor