Klubbträning & Nybörjarkurs

Plats:
Källbrinks IP
Datum:
2020-04-23 (1457 dagar sedan)
Tid:
18:00
Sluttid:
19:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Serveringen är inställd under våren, och vi använder inte heller omklädningsrummen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

Hoppeskutt

Skärmbana och karttecken

Orienteringsskola

Kontrollplock

Grön

Två banor. Ledstångsbyte, passa kartan.

Vit

Två banor. Passa kartan, använd kompass.

Gul

Två banor i "ny" terräng längre västerut. Joggning 1 km till start.

 

Orange-Violett

Träning på Gömmareplatån/Masmoplatån. Förenkla, förlänga.

OBS vi samlas vid starten för träningen, längst upp på Reginastigen. Se kartlänk här. (ingen gemensam transport från klubbhuset).

 

Juniorer, seniorer samt övriga vuxna

Uppföljning av orange/violett grupp i ett par kilometer. Därefter fortsätter banan med korridororientering och därefter möjlighet att springa en övning till så att man kan få ett lite längre pass. Efter uppföljningen finns möjlighet att springa skogsintervaller för de som vill köra ett högintensivt pass.

Syfte: Teknikträning i lugn fart och ett något längre pass för att få in ett lite längre pass i denna grundträningsperiod. Alternativt jobba på fart och löpteknik i terräng. Uppföljning är mycket bra träning då man får reflektera över både sin egen och den man följer upps orientering.

OBS vi samlas vid starten för träningen, längst upp på Reginastigen. Se kartlänk här. (ingen gemensam transport från klubbhuset).

 

Motionsgruppen

Orientering från klubbstugan