Klubbträning

Plats:
Klubbstugan
Datum:
2020-03-26 (10 dagar sedan)
Tid:
18:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Efter träningen är bastun på och serveringen öppen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

Grön -Vit

xx

 

Gul

xx

 

Orange

Sista torsdagen med pannlampa innan det blir sommartid och ljuare kvällar. Natt-OL bana med statrt från klubbhuset. Temat är sträckplanering/vägval, där de flesta sträckor behöver brytas ner i delsträckor och planeras. Rakt på är sällan det bästa alternativet (om det ens är möjligt). Vad är sista säkra innan kontrolltagning?

 

Juniorer, seniorer och övriga vuxna

Natteknik. Skymning i början, efterhand natt. Totallängd 7-9 km med tydliga avkortningar.

Syfte: Jobba på orienteringstekniken i lugn fart (finns såklart även möjlighet att springa fort). Försök hålla högt fokus men slappna av i orienteringen när det blir lättare.

 

Motionsgruppen

Orientering från klubbstugan